Fler bilder från kvällen

Fler bilder från kvällen

Känns som de ploppar upp fler & fler härliga bilder från pause invigningen ,Även från Finest Awards galan. Grattis till Bingo & Viktoria för allt grymt jobb även grattis till de andra inblandade. Lanseringen av pause var susen.   Bjuder på denna bild , vi kan säga att blixten bländade mig eller att Jag kör någon charmig blink mitt i fototagningen. Eller bara lycklig att ha två dunder härliga personer brevid mig.

Vackra Kenza med ett leende på på läpparna när priset gick till henne.136

Klart fotoautomaten skulle provas på Finest Awards.

Under den fantastiska kvällen bar jag en ny underbar byxdress ifrån Bubbleroom , halsband ifrån Hanna Liska’s pr Argentur likaså det fantastiska fjäderarmbandet. Väska väska från DKNY. Örhängen ifrån elena gloria som kommer i från glenza

 

Ett svar på ”Fler bilder från kvällen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: