Välmående

Välmående

Den underbara känslan när man känner sig duktig , Igår blev det en hård & intensiv workout med grabbarna på Nordic Wellness i Hammarbysjöstad. Kände mig så sjuk peppad och jag gav inte upp. Det var hårt, benen skaka av trötthet , magen krampa, de sista  magövningarna var rätt tunga.. fällkniven var brutal , magen sved men gav mig inte. Jag älskar känsla när jag får motivationen & peppen igen. Känner att jag är tillbaka på min starka nivå & det känns helt underbart! Nu J*VLAR ska jag kämpa på. Svetten rann, flåset & andningen i rätt fas. Idag känns det i krpppen kan jag lova.

För att orka med träningspass & hålla igång i veckorna är det så viktigt med bra kost

Med bättre kost var tredje timme ser jag själv en förändring & uthållighet. Att äta nyttigt , fräscht & cleant gör att kroppen känns så fräsch. Älskar känslan efter en liten måltid då man fått i sig det man behöver på en liten portion. Mätt & belåten samtidigt som kroppen känns bra.

Kosten är otroligt viktig om man ska hålla sig i bra form, likaså med orken & energin. Jag känner direkt i kroppen om jag slarvar och de är inte kul. Känner mig uppsvullen & blir typ lite grinig för att jag får den känslan i kroppen. För mig är det otroligt viktigt med att hålla kostschemat och äta var tredje timme. Såklart glömmer jag inte vattnet som är en bra sak för kroppen att ha i sig i lagom mängd. Rekommenderar att äta sunt och nyttigt för att må bättre.

#eatclean 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: