Att planera sin träning

Att planera sin träning

Gårdagens grymma träningspass innan jobbet. Pumpa & kör  var precis vad jag gjorde.

Så jäkla bra gick de, att planera sina träningspass innan är awesome. Då är det redan spikat & bestämt vad som ska göras under träningspasset. Det innebär då alltså att de inte blir för långa pauser med för lång tänke tid på vad som ska göras härnäst.

IMG_0023-0.JPG

Jag känner verkligen hur kroppen börjar förvandlas till mera muskler nu, det känns riktigt bra. Det ända jag inte får fokusera på är vad vågen står på. Muskler väger mer än fett. Det vet jag men har en viktgräns så där kommer jag garanterat hålla mig fast vid även om det är så att kroppen ska bli starkare & er fit. Det går om jag håller min kost, tränar regelbundet efter schemat & inte slarvar.

HUR SÅG MITT PASS UT IGÅR?

Uppvärmning – Löpbandet 20 min intervall.

    • STYRKA Plankan, detta kör du i 45 sek fem gånger med 20 sek vila mellan varje set
    • SUPERSET  Detta innebär att du kör övningarna och alla set utan vila. Liggande benlyft,4 set med 10 rep Russian Twist med vikt,,4 set med 10 rep (valfri vikt).
  • SUPERSET, Detta inebär att du kör båda övningarna och alla set utan vila Bergsklättraren 4 set med 8 rep (40 per gång)Fällkniven 4 set med 12 rep.
  •  CIRKELTRÄNING, detta innebär att du gör 1 set av varje övning, vilar 60 sek och går på nästaset Planka med hantelrodd 4 set 12 rep , 4 set 20 rep ,Plankgång på mattan 4 set 20 rep, Utfallssteg med knälyft 4 set 20 rep.

Därefter blev det att stretcha ut kroppen i 15-20 min.

Mål
Fettförbränning och magmuskler,
bål , magemuskler,

Tid för hela passet
ca 1h 30 min

Glöm inte proteinet efter träningen

IMG_9537.JPG

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: