Lite från veckan & helgen 

Lite från veckan & helgen 

Morgon gos med snuttan som alltid ska vara där man är, världens bästa sällskap (såklart mina fina missar) också. Människans bästa vänner. Underbara husdjur som alltid finns där, lyssnar om man är ledsen eller glad. Kryper alltid upp & gosar.

Tänkte berätta lite kort om veckan/helgen. Har varit full gång hela veckan, massor av jobb & roligheter. Åkte på spontan besök till min fina Ellinor som är med i baren pop-up. Så tillbringade min kväll med sofie & resten av härliga ligan i baren.  Har även blivit bra med Träning på gymmet & även mycket träning ute i naturen. Även små roliga tillställningar med bla namngivning för saga , födelsedags fika för bästa Razmus osv.

         

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: