Fredag & 1a maj 

Fredag & 1a maj 

Godmorgon eller God förmiddag mina fina läsare. Hoppas allting är bra med er & att eran Valborg var super, Själv är det finfint med mig, fortfarande lite små seg efter denna arbetsvecka & Stockholm Beauty week. Men annars är det bara bra!  Tänk att det redan är 1a maj, det är helt fantastisk verkligen. Välkommen dagen & månaden, ett stek närmre sommaren. Varma härliga dagar, grillning, sol & bad. Löpturen ute i naturen med värmen i ryggen & solbrännan. sitta ute på uteserveringarna med de bästa & bara njuta av dagarna. SUMMERFELLINGS till 110 % Välkommen Maj.

hello-may-top

Apropå valborg, hur spenderade ni eran dag? 

Känns som de flesta jag känner så var det inga direkta planer, mest middag, mys osv. Inga direkta jätte fester. Men det kanske är ett tecken på att man börjar bli äldre..Blir inte så hysteriskt som det var när man var yngre, då skulle man på hemmafester, stå ute och frysa fast det alltid är kallt. Men från min egna sida så kände jag bara för hemmakväll med mina älsklingar. Såg den fina majbrasan som gjort i ordning vid hammarbysjöstad. Det var Super fint & det det lukta grillning ända in i bilen. Jag åkte nämligen förbi med bilen & kikade innan jag åkte hem efter jobbet.

Spenderade min valborgskväll hemma  med mat & film. Var helt slut efter veckan med fullspäckat schema. Så blev att åka hem efter jobbet med snuttan & slappa i soffan med mina älsklingar.

1 maj , hur startade ni den?

Startade den med en fräsch frukost, mango/hallon smoothie, kaffe & spirulina dryck.  Yaaami, en riktig sommar frukost. Idag är de också en väldigt viktig dag, jag & min käre pojkvän firar hela 4 år tillsammans. Tiden har verkligen bara sprungit iväg, kan knappt förstå det själv. Hela 4 år alltså, det kommer såklart att FIRAS! Razmus åt såklart frukost med mig innan han började jobbet . Sen Ikväll fortsätter vi att fira vi årsdagen med ett träningspass tillsammans , därefter väntas god mat , champagne & vin. Så mysigt, längtar till eftermiddag. ♥

    

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: