Våran årsdag 

Våran årsdag 

1 maj 2015 <3 

Vilken mysig eftermiddag det har varit, blev 40 min snabb pw innan den fantastiska middagen med min älskling. Helt GALET vad tiden går fort , att vi redan firar hela 4 år tillsammans. Kändes som vi nyss satt där på bryggan utanför elite hotell & prata om vårat förhållande. Min fina älskling, så glad att jag har dig. Inte nog med det , om nästa månad firar vi även ett år i våran fina lägenhet som vi köpte föra året i juni månad. Nu är vi en liten mink familj med lägenhet & en underbar liten vovve. Så mycket kärlek!   
     

Idag ville vi äta något vi inte ätit på länge, lite Lyx & lite onyttigare än vanligtvis för oss. Men en speciell dag som denna så lyxa vi till med toast Skagen till förätt & moserande , där efter peppar stek, hasselbackspotatis , kokt sparris, bea , sallad & vitlökssmör.  Till middagen blev de ett gott rött vin, som även är till mys filmen. 

    

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: