Natura Siberica

Natura Siberica

Fått hem nya underbara hårprodukter! Som jag vill rekommendera er om . natura siberica som är ekologiskt & är rikt antioxidanten E-vitamin som förebygger negativ miljöpåverkan och återställer hårets naturliga glans. Jag har prövat det de senaste gångerna & håret känns så färscht / friskt & glansigt. Schampoot återfuktar håret & gör det mjukt samt förebygger slitage, tar upp glansen & stimulerar tillväxten av nytt friskt hår. Likaså med balsamet som är med på bilden. 

Det bästa av det bästaste är 

Vivid Vitamins – den fantastiska vitaminen för håret & huden. En produkt fullt med vitaminer & näring, den är rik på c-vitamin som återställer hudens cellstruktur. Vitamin B , E & Keratin som återställer hårets struktur vilket innebär att håret blir stark & fräscht. Även Sibiriskt blåbärsextrakt ger tillbaka färg och glans. pris för denna 249kr

     

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: