Loving that tan

Loving that tan

Hej mina underbara läsare.

Jag måste verkligen rekommendera er om den här fantastiska spraytan märket som finns på Carino spa & clinic i eskilstuna / stockholm. Den är helt fantastisk!! Face+ lägger sig jämnt & snyggt på kroppen direkt, efter bara några sekunder har den torkat på kroppen. Man kan klä på sig nästan direkt & den kladdar ingenting. Solsprayen luktar inte alls som många andra solprodukter. Utan jag tycker den luktar gott & fräscht. Jag känner mig så himla fräsch & fin i kroppen som ny sprayad. Den ser också väldigt naturlig ut , så efteråt kan man vistas på stan exempel. Jag som älskar att vistas på gymmet föredrar den här för jag köra ett stenhårt pass utan att den färgar av sig. Kan alltså svettas som en tok men ändå sitter den kvar. Inte konstigt att den hyllades som Sveriges bästa brun utan sol produkt 2014 utav EXPRESSEN!

Däremot försvinner färgen i ansiktet snabbare p.g.a.  smink, rengöring och krämer. Men det är helt förståeligt. Därför rekommenderar jag er att köpa med en hemprodukt från Face+ som du kan spraya på själv efter någon dag när du tycker det blivit lite ljusare. Det är produkten för hemmabruk som tog hem priset som bäst i Sverige. Det bästa med märket är att det är exakt samma vätska i den för hemmabruk som den du använder i behandlingen!

Face + får 5 av 5 guldstjärnor

5

Men nu är det också så till er mina fina läsare har jag en rabattkod som gäller fram till 29/5 , När  ni ringer eller kommer in på salongen och bokar en helkroppsspray uppger ni Paulina så får ni eran 10%rabatt på behandlingen.

En helkroppsspray kostar 350 kr & en halvkropp 250 kr

17928_953694537974967_5336369639227821393_nIMG_66801 

  

2 svar på ”Loving that tan

  1. Hur länge håller färgen om man duschar varje dag? Hur försvinner den, blir det fläckigt eller blir huden bara ljusare?

    1. Hej Emma.

      Färgen håller upp till 10 dagar på kroppen men mindre i ansiktet pga smink och krämer. Om du duschar varje dag håller färgen nog mindre men om man köper produkten för hemmabruk som hyllades som Sveriges bästa brun utan sol produkt 2014 utav EXPRESSEN, kan du enkelt spraya och fylla.

      Om man sprayar lätta lager så försvinner färgen gradvis dusch efter dusch. Sprayar man en intensiv bränna så försvinner den mindre graciöst… =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: