ibland är det lite extra tungt 

ibland är det lite extra tungt 

Blev en skön Intervall runda mellan löpning/walk 45 min igår efter middag även stretch & mag övning , check!  Idag lördag blir det också att komma ut i fina vädret för en löprunda. Känner att jag inte varit så duktig som Jag önska men det är svårt med min astma & allergi nu när det är så mycket pollen ute. Blir helt kallsvettig , tung andad & tung i huvudet. Det som gör mig mest orolig är att Jag inte kan andas in ordentligt till & från. Blir jobbigt i bröstet & känner mig så tung i huvud & svullen i kroppen.. (Vaknar kallsvettig) men de beror nog på min oro över detta. Hoppas att det snart blir bättre. 🙂  

Men för att inte gnälla för mycket vill jag visa en underbar bild på mig & min älskade lilla prinsessa som vanligt myser ute i solen tillsammans på morgonen.  Njuter av solen till max, myser till 1000 med snuttan.  Världens bästa sällskap. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: