Morgon möte

Morgon möte

Underbara fredag, hur härligt som helst. Klockan 8.00 var det möte Istan inplanerat den här fredagen, var uppe långt före tuppen. Vaknade pigg & glad. Men hur pinsamt som helst, missade första bussen så blev några min sent.. Vad tusan, men det gick så bra ändå. Idag fick lilla snuttan följa med på mötet & det gick så bra så. Mötet gick jätte bra även det, så glad när det är så härliga människor runt om kring mig. Vilken härlig människa jag satt & prata med. Det var en riktigt bra start på dagen.  Nu sitter jag i en park med snuttan & njuter av fina vädret. 

Till frukost idag blev det en protein/måltidsshake från favorit märket the white one. Det blev chokladsmaken, hur god?! Jo jätte good! Try it , du kommer inte bli besviken. Du kan beställa den HÄR   

Ha en fin fredag fina ni   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: