Kusligt men mysigt

Kusligt men mysigt

En stund på slottet, så otroligt mysigt ställe. Tänk att bo i ett slott/ herrgårdslott. Skulle ni vilja bo så? Skulls ni tycka det var kusligt eller inte?

Jag själv skulle tycka det var lite kusligt , Lite små läskigt att vara hemma i ett sånt stort hus, speciellt på kvällarna på vintrarna. Super vackert men skulle nog i klara av det haha. Fegis som jag är. Jag hade inte låtit Razmus åka hemifrån på kvällarna haha ..

Däremot hade jag inte haft något emot den fina morgon kvisten , morgon rocken på med en kopp kaffe i handen ute på den fantastiska balkongen mot vattnet. Sitta där och njuta av den fantastiska naturen & slottshemmet. Har ju min doberman i mini format. 😉       
Blev även en mysig runda till taxingeslott med familj , kusin med sambo & pojken min. En riktig unnar dag blev det innan jobbdagarna & nyttigheterna. <3 super mysig dag verkligen. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: