En lättnad för hela veckan

En lättnad för hela veckan

Började min vecka med ett besök hos min grymma naprapat Gustav. Har verkligen längtat efter en tid hos honom. Razmus hängde med denna gång så han kunde se hur mina övningar går till.

Hela kroppen behövde släppas på spänningar. Blev både knäckande ,släppa lös på spända muskler & arbete med foten. Tiden hos Gustav var guld värld. Det är verkligen som en tyngd släpper från kroppen efteråt. har haft rätt så ont de senaste veckorna så detta blev veckans räddning så jag kan fokusera på jobb & träning bla.

Jag rekommenderar er varmt att ta en tid med honom om ni vill knäcka lite , släppa lös på spända muskler eller hjälp med rehabiliteringsträning. IMG_5611-0.jpg
IMG_5610-0.jpg  IMG_5615.JPG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: