Måndags besök hos min naprapat 

Måndags besök hos min naprapat 

Hello allesammans! Efter förra veckans hektiska dagar med sjukt mkt träning, långa arbetsdagar ja och mycke mer så har jag blivit extremt stel i ryggen & känner mig jätte tung i bröstet. Helgen har varit fantastiskt fast med en del slit hemma, håller på målar om och fixar så kroppen är lite trött nu. Har precis varit hos min grymma naprapat/kiropraktor som har hjälpt mig att trycka bort det tunga i bröstet. Trodde jag var påväg att bli sjuk men det fanns lite att trycka bort som låg och tryckte på min bröstkorg.Nu kan jag andas igen, vilken befrielse. 

Glöm inte att boka in en tid hos Gustav på naprapatlabbet AB , om ni vill boka tid så har ni rabatt om ni går via mig och de är en bra rabatt så passa på att få ordning på kroppen din nu när du kan få det för ett bra pris hos en grymt duktig kille.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: