Skin hydrating mask 

Skin hydrating mask 

Är en helt fantastisk oljefri fuktmask som ger ett nytt liv åt en trött, fuktfattig hy. Jag är beroende av den här produkten för att just min hy är väldigt torr den här årstiden så behöver jag den här masken ca 2 ggr i veckan för att jag ska känna mig färsch i hyn. Den Innehåller antioxidanter som är som ett glas vatten för huden.

En till tre gånger i veckan är rekommendationen att använda denna men för mig räcker det med 2 ggr. Man applicerar ett mellantjockt lager på ett rengjort ansikte, hals och dekolletage ska man inte missa. Låt sedan masken verka i 10-15 minuter. 

Ta sen bort den med ljummet vatten. Du kan förvara masken kylen så får du en underbart svalkande mask. Perfekt för en trött hy. Hinner man lägga den på morgonen är det ett extra bra sätt att känna sig färsch på morgon kvisten. 

Masken går även att sova i om man vill, ca 2-3 ggr/v för en intensiv fuktgivande behandling.  
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: