Photoshoot 

Photoshoot 

En sneak peak från gårdagens plåtning med fantastiska varumärket love forever tsm med Emmy Parnevik , vädret var perfekt , kläderna helt underbara & ett underbart gäng. Bättre kunde det inte bli.  En annan fredag sig inte lik. Annars står man på salongen & träffar kunder men denna fredag fullt ös framför kameran istället.   

   
Vad tycker ni om näsring ? 

 Hiss eller diss ? 

Själv tycker jag det är super coolt, trodde dock inte att jag skulle ha på mig det . Men igår åkte det på &  det är ju bar för häftigt, ett snyggt smycke till rätt outfit. Skulle absolut kunna använda det vid flera tillfällen framöver. Man måste våga sticka ut & prova något nytt ibland . 

Ha en underbar lördag allesammans.

Xoxo 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: