Mycket firande den här årstiden och lite från den Senaste veckan

Mycket firande den här årstiden och lite från den Senaste veckan

Hej mina fina läsare!

Mina dagar vara springer iväg, tränar jobbar , hund, katterna , familje mys kärleken och vänner är vad som i stort fokus för mig. Att spendera tid med mina nära & kära <3 tänk att det redan är fredag igen, sitter just nu på bussen på födelsedagsmiddag för Emma som fyllt år. Förra helgen blev det också firande för min älskade lillasyster som fyllde år. Tänk att hon redan blev 10 år <3 tiden springer iväg, underbara lilla prinsessa.  Det är många som fyller under julperidoen som står mig nära så de är bara att se kalas framför mig nästan varje helg. 

 
Har även blivit träning hela förra veckan & denna vecka. Känns så skönt att vara tillbaka till rutinerna.  Umgåts med mina fina tjejer och massor av annat kul. 

   

Ha en fin fredag allesammans , puss och kram 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: