När börjar ni att handla klapparna 

När börjar ni att handla klapparna 

Tänk vad våren & sommaren sprang iväg.. Inte nog med att hösten bara swisha förbi och mysiga julen redan är här. Julpyntat och klart är det hemma, julstämning till 1000 ,bara klapparna som ska införskaffas . 

Dags att börja planera i god tid när julshoppingen ska vara annars är man redan någon dag innan julaftonsdagen utan förberedelse. Frågan är bara vad man ska köpa, jag är en människa som älskar att skämma bort överraska mina nära & kära. Så för mig tar det ibland inte stopp när jag ska köpa julklappar. Men I helgen blir det att kika och köpa lite klappar hade jag tänk. 

  Har ni börjar julshoppat ännu? 

Svårt att komma på något ?

Här är lite förslag- Man kan köpa allt från hotellövernattning , massage , ansiktsbehandling , naglar , spraytan , resa , sov kläder, heminredning, ljus , parfym , accessoarer och ja mkt mkt mer.  

Carino spa & Clinic är det ett kanon  Julerbjudande jag tycker ni ska ta del av för även du själv kan unna dig något härligt . Köp 1 få två !! Grym deal va?! 

Godnatt mina fina läsare, ett inlägg från en sjukling med halsont och feber. Xoxo 

 
Photo by : Cecilia , kläder från  love forever 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: