Förberedelse för nyår 

Förberedelse för nyår 

Blivit en del skön promenader ute i fina vintervädret denna vecka & helg som varit. Även en till timmar på gymmet men tänkte avsluta detta år med en skön sista promenad för detta år ute i vita vintern. Nästa år blir det fullt ös på gymmet & börja forma kroppen till sommaren 2016 !    

Detta år farit fantastiskt, så glad att jag har så fina & godhjärtade människor i min omgivning som får mig att må så bra! Så mycket kärlet till min älskade familj, Min fina pojkvän som gör min vardag till den bästa , våran älskade vovve , mina katter & såklart mina vänner! Ni vet vilka ni är och jag älskar er mina fina så mycket! Tack för det här fantastiska året! Ha en riktigt fartfylld kväll med roligheter , dans , skålande & få nyårskyssen av den rätta! <3 gott nytt år alla fina  . Nu är det förberedelse som gäller för nyårsmiddagen & nyårsfirandet. Uppdaterar lite senare eller i morgon med årets underbara händelser. <3 

 Skål & gott nytt år igen! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: