Onsdag 

Onsdag 

Godmorgon allesammans! 

Tänka sig att det redan är onsdag , då är det redan 1 vecka som 25 åring. Kändes nyss som det var min födelsedag. Men de var den 27e januari.  Vi är redan inne på februari månad. Tiden springer verkligen förbi alldelses för fort. 

Man måste verkligen bromsa upp lite själv & inse hur bra man faktiskt har det. Ibland känns dagarna som skit & stressigt. Men man måste bara sakta ner lite själv , man behöver inte vara på alla ställen , tänka istället på de nära & kära man har som står en närmast. Ta dagarna lite som de kommer & det är viktigt att man tänker på sig själv.  Man ska ta vara på de bästa man har & njuta av dagarna. 

Från det ena till det andra , idag har jag sån jäkla träningsverk från det härliga träningspasset från igår kväll. Så blir att försöka jobba på i ett bra tempo fast benen är ömma. 

Ha en fin dag allesammans!  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: