Frukost på tåget

Frukost på tåget

Ja så blev de denna lördag , rättså mysigt ändå. Hann iaf med en kaffe hemma och fixa mig i lugn & ro tills jag upptäckte att bussen inte gick alls så ofta som jag trodde på lördagar. Jag måste verkligen få skryta att jag har världens finaste & bästa kille. Har går alltså upp 10 i 8 för att köra mig istället. Bäst är han! 

 Såklart hade de varit mysigare att få vara hemma med min lilla familj ätit en mysig frukost och tagit en skön promenad med lilla vovven. När min pojkvän väl är ledig så jobbar jag , det slår aldrig fel. Men de är bara att gilla läget.  Han är en ängel som fick min dag att inte börja med stress. Ha en fin lördag allesammans <3 k eftermiddag blir de Fix och din i lokalen! 

   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: