Uppdatering om helgen och starten på nya veckan

Uppdatering om helgen och starten på nya veckan

 Hej på allesammans! 

Nu gör jag ett nytt försök att publicera ett inlägg , har gått sådär halv bra för mig!! Hade skrivit en hel bok känns de som sen raderades det. Hur som helst så har jag inte kunnat blogga sen i fredags då bilder & text inte kunnat laddas upp ordentligt. 

Lite kort om helgen & början på veckan tänkte jag uppdatera er med. Det har varit en fullspeckad & super mysig helg med både hundar & vänner. I helgen hade vi underbara lilla Frankie hemma hos oss & även estelle som följde med när Madde kom hem till oss på mys film och mat.  Även David kom över på besök. Hat ätit på ett av de bästa restaurangerna med bästa Vickan & Emmy . Strandvägen 1 , vilken service & vilken lunch. Inte nog med att maten var ljuvlig så fick hundarna vara med , dom sov så fint i mitt knä när vi åt. Dom fixade vatten åt hundarna och var super trevliga. 
I måndags träffade jag och Razmus ellienor för en lunch i Täby-centrum. Vapiano & ärden på iPhone butiken. Har även hunnit med träningspass , löprunda & sköna promenader ute i friska luften. En kanon helg med så mycket kärlek! 

Idag väntas en ny arbetsdag på salongen. Ha en fin dag allesammans. 


            

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: