Ta sig tid 

Ta sig tid 

När man är i fas med träning & all dess aktivitet & allt runt om kring man gör om dagarna så tär det faktisk lite på kroppen. Det handlar inte bara om det fysiska utan det psykiska också. Man tar in så mycket saker varenda dag. Man hör oroligheter runt om kring i världen .  

Som tillexempel jag som jobbar väldigt intensivt med olika behandlingar på salongen så tär det en del på kroppen dels för hållningen , kunderna öppnar upp sina tankar & funderingar som tas in i min hjärna (nästan som att man blir en psykolog ) det blir man utan medvetandet. All stress ute i vardagen & pendlandet. Sånt tär mer än man tror. 

Massage & ompysslande är något jag försöker unna mig rätt så ofta på salongen. Det är något vi är väldigt måna om mot varandra på jobbet Carino spa & Clinic (salongen i Eskilstuna) Men ibland behöver man komma iväg någon annanstans för att släppa jobb & tänka på sig själv  så det jag behöver göra det är att boka upp en tid hos bästa naprapaten för att räta till kroppen & få bukt med muskelspänningar & låsningar. 

Rekommenderar starkt att boka upp er hos Gustav , han har verkligen hjälp mig att må så otroligt bra i kroppen. Foten är det en stor förnedring med , har olika träningsövningar som är specifikt för foten & öven för högt , bäckenet osv. Samt att han fixat med rygg & nacke. Han är grym & en fantastiskt härligt människa att prata med. Naprapatstugan i Stockholm tycker jag du ska besöka & samtidigt då boka in dig på en tid. 

info@naprapatstugan.se    

   
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: