Våran 5 årsdag

Våran 5 årsdag

 Jag är så lyckligt kär i denna underbara , fantastika & världens bästa kille! Att leva mina dagar med dig är underbart. Tänk att vi firade våran 5 årsdag tillsammans igår. Det är helt ofattbart vad tiden går fort , 5 underbara år med både dagar som varit dom bästa & dagar vi varit oense.. Men vi stärker varandra genom att prata & lösa saker & ting. Äkta , riktig & underbar kärlek. Denna kille är inte bara min älskade pojkvän & livskamrat utan också min bästa vän <3   

Gårdagen började med en underbar brunch ute på Djurgårdsbrunn med skumpa & mys i solen. Därefter 1 timmes promenad i solen & bara njöt av våran årsdag tillsammans. Vi planerade in att vi ska åka på en till härlig resa snart igen. Dagen fortsatte med massor av mys & överraskningar  . En perfekt dag , jag älskar dig av hela mitt hjärta <3          

  

 Love /p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: