Grapefrukt är en super frukt 

Grapefrukt är en super frukt 

Blivit helt beroende utav grapefrukt, alltså blod apelsin i stora lass varenda dag! Både nyttigt & så fräscht är det, jag hade väldigt svårt för det förut men fick något ryck när jag stor handla så en hel påse med denna c-vitamin åkte ner i vagnen. Nu kan jag inte sluta! 
Enligt stundierna ska grapefrukt vara super nyttigt för kropp & själ långt tillbaka. Men det kommer väl något artikeln om att det är farligt det också snart haha! Men de jag kan säga är att det kommer bli svårt att sluta med denna superfrukt!

3 utav de 6 stycken varför man ska äta detta. (Texterna nedan kommer från mittkök från Aftonbladet) 

1.Frisk och snygg

Då grapefrukten innehåller höga halter av C-vitamin stärker det både hud, blodkärl, tänder, skelett, och immunförsvaret. Och vem vill inte vara både frisk och snygg?

2.Ökar vitaminupptaget

Frukten hjälper till att öka upptaget av både järn, folsyra (motverkar åldrandet), kalcium och antioxidanter i kosten. Det röda färgämnet hemoglobin i blodet binder syre med hjälp av järn, och 100 gram C-vitamin ökar järnupptaget upp till fem gånger.

3. Håller vikten

Flera studier har bevisat att människor som äter eller dricker grapefrukt varje dag minskar i vikt mer än andra. Under 12 veckor gick testpersonerna ned 1,5 kilo mer i genomsnitt än de andra. Grapefrukten frisätter nämligen fett från fettcellerna, och minskar aptiten. Andra citrusfrukter har samma effekt.

Xoxo //Paulina 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: