Letar efter en grym frisör 

Letar efter en grym frisör 

Kära ni , letar efter bra frisörer i Sthlm , (alt Etuna men helst Sthlm) behöver omgående klippa topparna & jag vet att mer behövs men vill verkligen inte klippa av mig mitt långa hår.. Men behöver absolut klippa mig & gärna lägga i en snygg ton nu till sommaren. 

Vill inte gå till vem som helst pga av min allergi samt att jag är så rädd att det ska klippas för mycket. Slitet är det absolut & därför behövs de bokas en tid snart. Innan jag klipper topparna själv. (Skämto sido) 

Vore jätte gulligt om ni ville tipsa mig om en grym frisör!! 

One thought on “Letar efter en grym frisör 

  1. Hej Paulina. Jag rekommenderar stark som jag känner. Du kan få numret av mig. Hon håller till i Sundbyberg. Riktigt riktigt bra.
    Kram Jessica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: