En ny blender införskaffad

En ny blender införskaffad

Så lycklig att jag knappt kan sluta dricka smoothie nu!

Som jag längtat efter alla mina smoothies som jag alltid dricker på morgonen. 3 maskiner på 1 år har gått i krasch. Men nu ni, en ny smoothie maskin (en riktig monster maskin) har nu införskaffats hem & jag är så Lycklig!

En riktig Ninja maskin är vad det är, värd varenda öre. Jag Rekommenderar denna vara stark, den starkaste & bästa maskinen jag ägt. Kommer även kunna göra soppor, måltider, bakverk & annat gott i den också. Kommer bli kul med alla dessa finesser (knappar) som finn på maskinen. En bok var rätt bra att få med, lite kunskap behövdes för den kräver olika program för olika saker.  Ni kommer kunna få olika recept på Smoothies nu igen..

img_1251-1.jpghero-ninja-blender-system-with-auto-iq-bl682

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: