Nya favoriter 

Nya favoriter 

Igår fredag startade jag veckans 4e träningspass innan jobbet kallade & även shoppingdagen med mamma.

I really love my new ugly/cute pants , ja de gör jag verkligen! Jag älskar mina nya ful/snygga byxor. Dom är helt magiska, både sköna, stiliga, lite annorlunda & sjukt coola. Införskaffade dom igår & även ett par svarta likadana ungefär.

Blev även två fina toppar & underkläder. Behövde en sånger shopping dag igår kände jag så strosade runt istan med älskade mamma. Vi käkade en dunder lunch på Bästa nk & hade det så mysigt.  En perfekt fredag med andra ord.

Blev även att provsmaka denna igår innan gårdagens träning, vad tycker ni om denna? Jag gillade den väldigt mycket. Dock är min stora favorit Päronsmaken.


Ha en fin helg allesammans. Xoxo//paulina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: