Rosor & middag

Rosor & middag

Hej allesammans, hoppas allting är bra med er. Med mig är det bättre, förkylningen börjar lägga sig ganska bra. Lite hosta & snuva men de är nog snart borta. Blir vila, lätta promenader, äta bra & dricka mycket vatten osv. 

Igår när pojkvännen kom hem så plingade han på dörren.. Det brukar han inte göra, han har egna nycklar så varför låser han inte upp tänkte jag.. Öppnade dörren med en stor vacker blombukett framför mina ögon & bakom dessa vackra blommor stack min ÄLSKLNG fram huvudet. Vilken lycka, jag är så glad. För att jag är förkyld & för att han älskar mig så mycket så fick jag dessa magiska rosor.  

Inte nog med det han lagade även en varsin god & nyttig kycklinghamburgare till oss. Yummy så gott det var. En varsin sån var en perfekt måltid.  

Nu ska jag tvätta lite kläder innan jag ska ut på en lugn & skön promenad. Puss & kram //paulina 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: