Hemmagjord islatte

Hemmagjord islatte

Gjorde min absolut bästa islatte idag, den blev så PERFEKT! Känner mig så otroligt  stolt över denna goda islatte. Nu finns det även så mycket så det står färdigt i kylen. Bara att hälla upp ett glas & fylla på med lite extra is. Sen redo att njuta. Säkert druckit 4 stycken glas med islatte idag medan jag jobbat. Så himla gott! Såklart hemmagjord! Pojkvännen kommer bli så nöjd när han kommer hem till en kall god icelatte. 

Kommer faktiskt att försöka göra så mycket som möjligt själv. Dels så är det väldigt mysigt att pyssla & dona. Att veta att man gjort något själv. En klapp på axeln till sig själv då. (självklart kan man köpa ute ibland också) 

Här Kommer 5 saker till varför jag tycker det är bättre att göra godsaker, mat & dryck själv, 

1. Du vet exakt vad din dryck innehåller

2. Du kan göra den mer nyttig

3. Mer ekonomiskt (man sparar pengar) 

4. Att tänka på miljön 

5. En mysig hemma sysselsättning 😉 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: