Gravidkläder

Gravidkläder

Gå från mina vanliga byxor till att byta ut vissa byxor till gravid-byxor.. Är förvånansvärt väldigt bekvämt. Det ända klädproblemet jag har kommit till nu är mina kostymbyxor, jeans & kjolar (inkl mina fina Ralph Lauren skjortor) .. Byxorna sitter bra längs benen men jag kan inte knäppa dom för maggen, det tar stopp. Då menar jag STOPP.. Det är ingen idé att försöka trycka igen dom för då känns det som Lilleman kläms där inne & att jag ska kissa på mig.. Ingen skön känsla alls.

Jag har 4 par byxor som jag fortfarande kan ha, det är två kostymbyxor (med resår som jag köpte på vila & det sitter som en smäck fortfarande) Dom är så himla sköna, rekommenderar er som är gravida att införskaffa er sådana byxor ser ut som kostymbyxor. Jag känner mig väldigt fin i dessa byxor så tror även någon annan som är gravid skulle göra det också. De andra paret är lite mer festliga byxor som är lite högre i midjan & ett par andra enkla byxor..

Men nu i veckan kom dels min fina vän Ellinor med en påse med mamma kläder som jag ska prova & se om de sitter bra.

Sen införskaffade jag mig själv 2 par byxor & jag måste säga att det är SÅ skönt för magen att få lite stöd) ett par var i leggings & de andra i Mys jeans material. Måste införskaffa fler gravid leggings dock känner jag. Sååå sköna!!

Blev också att införskaffa mina två första amningsbehåar. Så otroligt skönt med stöd för bysten. Slutade väldigt tidigt med att ha bygelbehå då jag tycker det är extremt obekvämt just nu. Går hellre på hur det känns än hur snyggt det är. Hittade två pack inne på hm. Sköna men kanske inte de snyggaste.

Kramisar på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: