Såhär ser jag på kosten som gravid

Såhär ser jag på kosten som gravid

Kosten under graviditet är väldigt olika från individ till individ, alla har sitt sätt & tycker så olika. Det är till var och än vad man vill stoppa i sig. Men såhär ser jag på kosten.

Kosten är något jag försöker vara väldigt noga med då jag vill att våran lilla bebis ska få i sig rätt föda & näring. Samt för min egen del. Dels för att vikten kommer att öka pga bebisens vikt, moderkakan, fostervattnet, blodets mängd osv. Den oönskade vikten som kommer från onödig icke hälsosam mat påverkar även kroppen. Jag vill undvika komplikationer som kroppen kan utsättas för.

Självklart kan jag unna mig ibland med lite godsaker eller kanske en onödig pizza. Att Men gör det i ibland är såklart okej. Man ska inte gå på några typer av dieter eller så när man är gravid men jag personligen tycker man kan äta hälsosam mat mesta dels & unna sig lite godsaker ibland. Men inte varje dag!

Får höra allt för ofta men ät så mycket godis & bullar du vill… DU är gravid.. hm jo visserligen det är jag men jag behöver inte äta en godis jämnt & ständig då. Jag köper det när jag vill ha det, är vi på fika hos någon eller har bjudning hemma så fikar jag. Men kanske bara tar 1-2 kakor istället för 7st. Hade jag varit mer sugen på sötsaker & fetare mat hade jag ätit det mer förmodligen men jag är inte sugen på det allt för ofta.

Magen när jag var i vecka 22.

Godmorgon föresten kära ni, här var det en liten text om mina tankar kring mat som gravid.

Nu ska jag njuta av en morgon latte, kolla lite på nätet efter bebis inspiration & till det ha fötterna i högläge med stödstrumpor. Så jäkla bra!! När latten är slut blir det att väcka älskade sambon & lille vovven som sover så gott. Två riktigt trötta älsklingar! Sen återstår det jobbdag på schemat.

Ha en helt underbar dag kära ni.

Kramar från.. Ja jag skulle nog kunna kalla mig lattemorsan // Paulina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: