Något för alla att tänka på

Något för alla att tänka på

Godmorgon på er godmorgon måndag!!

Sitter på bussen som är fullsatt och för varm. Sneglar lite lätt i tidningen och reflekterar över en artikel om just mobilen.. Kände direkt att jag ska bli bättre på just det som står. Nu tror inte jag att jag kollar på den 150 ggr om dagen. Men det är väldigt mycket, farligt att mobilen har blivit som en drog. Man är beroende och kan inte släppa den ur sikte. Nästan hela befolkningen.. Nu kikar jag mig omkring , nästan alla på bussen har mobilen i fokus. Till och med en kille som missade att kliva av för att han var så fokuserad på något spännande i luren. Man ser folk pratande i telefonen när dom kör bil. Sneglar man ner på köerna när man sitter på bussen, håller nästan alla på med telefonen. Sms, nät, samtal osv. Försök att lägg undan telefonen ett tag när du kommer hem, släpp den och stressen kommer att dämpa sig.

Idag blir det en härlig promenad i det fina vintervädret, lite förbränning och komma ut i det fina vädret är aldrig fel. I morgon ska jag ta mig till gymmet för ett lättare pass. Saknar de, de har gått 2 veckor nu:(

20131209-092948.jpg</a

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: