Vilken tisdag

Vilken tisdag

Yes godmorgon mina fina läsare, jag står på löpbandet och gör ett inlägg, jag är här.. Mjukstart kan jag lova er, blir kondition (förbränna lite) sen enkla övningar på gymmet.
Saknat detta till 1000 , tänka sig att två hela veckor kan kännas som ett halvår haha. Låter som jag är besatt av träningen, sådär lite små panik om jag inte är där, även lite ångest.. Eller jag är nog beroende haha. Men det är inget jag lider av, mer stolt över de. Motivationen finns minsann kvar , men ibland är de bra att ta lång vila, kroppen måste återhämta sig och landa också.

20131210-090423.jpg
En bild som får mig att kämpa ännu mera, har jag lyckas nå detta mål kan jag sätta ribban ännu högre. Känner mig grymt stolt och motivationen finns och jag ska nå ännu ett mål. Kämpa till sommaren 2014. Nu är jag lite ego, men att jag har klarar att få dessa resultat är helt underbart! Älskart , lär dig älska dig själv så kommer du kunna älska andra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: