LITE NYTT TILL MIG SJÄLV

LITE NYTT TILL MIG SJÄLV

Hello fredag.. Jag som trodde det var lördag idag..  Hur härligt känns inte det? lång helg kan man säga. Värsta lyxen, precis suttit och jobbat och ska nu ut på en skön löprunda samt köra lite ute gym denna fredag. Man får passa på vara ute så mycket som möjligt när vädret tillåter det. Det är perfekt väder att springa i, varken för varmt eller för kallt. Förhoppningsvis överlever jag utan att få min astma/allergi smärta i bröstet.

Som ni vet så hämtade jag ut mitt efterlängtade paket från the white one som jag beställde förra veckan. Brukar inte köra på så mycket kosttillskott eller träningstillskott men hört så mycket gott om detta. Blev själv sugen på att testa det här märket & se vad det var för något. Har läst mycket och sätt mkt angående produkterna white one så jag klickade hem lite varor där ifrån för att se vad det var för spännande.bringfit

strong body

Idag blir det att testa de för första gången. Smaken på proteinet är somrigt & fräscht, samt fat burn tabletterna är väldigt enkla att svälja & har en fräsch smak utav hallon. Jag har valt att testa de här produkterna för att jag vill  fettförbränna ännu mer samt öka min muskelmassa. Slim shake – protein pulvret kan man om man vill byta ut något mellan mål om dagen om man vill tappa i vikt. Jag personligen valde det här proteinet för att det innehåller mer koncentration av protein och mindre kolhydrater så det var det som lockade för mig. Efter varje träningspass tänker jag dricka ett bra protein som ger mig den näring & återhämtning jag behöver utan att man får i sig för mkt kolhydrater. Helheten är fräsch, jag gillar att förpackningarna är vita. Den känns mer somrigt och fräscht / tjejigt proteinpulver.

whey protein

 

 

3 svar på ”LITE NYTT TILL MIG SJÄLV

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: