Lite förändring

Lite förändring

Hej på er mina fina!

Härligt med lördag, men på något vänster så känner jag mig lite små stressad men vet inte riktigt varför… Det ä nog bara lite mycket i tankarna just nu & det går över snart. Ibland spökar det i huvudet bara. Men iaf hoppas att allting är bra med er, själv är det bra. Snart ska jag ta på mig träningskläderna för att sedan ta mig ut i naturen på en pw/löprunda. Ska bli riktigt skönt faktiskt! Springa loss lite & få ut lite negativ energi istället in med ny.

JO, ser ni att det blivit en liten ändring på bloggen? grymma Linus har suttit och fixat små detaljer och hjälp mig efter mina önskemål. Samt uppdaterat till en nyare design & header bild. Vad tycker ni om sidan? jag är jätte nöjd men bara lite osäker på min header bild, vad tycker ni? kanske jag som måste vänja mig vi den..1175419_10151628416125963_270005472_n

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: