Happy friday

Happy friday

Underbara fredag du är så välkommen!

Börjar min dag med en slim shake från the white one.  Är riktigt nöjd med mitt köp, smaken är verkligen somrig och fräsch. Rekommenderar denna starkt till dig! Jag har mer använt den som protein pulver och inte bytt ut någon måltid än. Men idag blir det att testa den som en måltid för första gången. Ska bli spännande att se om måltiden håller mig borta från att bli hungrig, därför man ska dricka bra med vatten om dagarna också. Det har iaf hjälp mig otroligt mycket, vatten är så gott, speciellt med lite hallon eller citron i. Slim shake

20140509-105735.jpg
En bild på min nya babyblå vårjacka! ♥

 Idag väntas jobb, träningspass , hämta ut paket och till sist fredagsmys.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: