Nya färger

Nya färger

Hämtade mitt paket här om dagen som legat & väntat på mig. Det var nya härliga Energy armor armband som nu kommit i nya färger. De nya färgerna är så coola & passar mig perfekt. energyarmorswedenIMG_8139

Som ambassadör vill jag kortfattat berätta lite om OM ENERGY ARMOR vad det är för något speciellt med dom. Fått många frågor angående armbanden jag bär, Hjälper dom, vad är dom bra för osv..

Energy Armor är designad för att arbeta med kroppens naturliga energifält. Energy Armor är favorit för både barn, vuxna & många elitidrottaren. Alla behöver vi en balans i kroppen för att må så optimalt som möjligt! Varan designades i USA och tillverkas i Kina av vulkanaskan , energy armor är är fylld med negativa joner som är från en vulkanen ute i havet i Japan.

Vi behöver få en bättre livsstil, så som bättre sömn, all elektronik som är nära oss ,även trötthet & stress påverkar allt för många människor idag. Jag rekommenderar  dig att testa dom så du får en egen uppfattning om vad du tycker om dom. Själv bär jag armbanden dag in och dag ut, jag är fast i dom + att dom är snygga att bära så som på gymmet eller på jobbet. Du kan beställa dom HÄR

bg_vad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: