Inspiration

Inspiration

Har ni någon som inspirerar er? Det kan vara genom jobb, klädstil, någon som gör något grymt , träning osv.

IMG_3402.JPG
Det finns många duktiga och grymma tjejer/kvinnor , killar/män som tränar sjukt bra. Men inom träning finns det en tjej som inspirerar mig mer än de andra. Tjejen som inspirerar mig är Alexandra bring, hon gör träningen till något kul, med stil och med ödmjukhet. Den tjejen inspirerar mig massor. Alltid kul att få nya tips på både mat, träning och gym kläder.

IMG_3403.JPG

Vem inspirerar dig?

Som ni vet så ÄLSKAR jag träning, jag älskar att få pepp, motivationen på nytt & även då ökar min energi . Att folk berömmer de man gör , de man kämpar för är nästan den bästa peppen. Bara att införskaffa Nya träningskläder, Shakes , kosttillskott blir att jag blir sjukt peppad. Dels känner jag mig finare & fräschare. Tränar jag inte ett antal timmar i veckan blir de nästan som lite ångest. Är man sjuk får man helt enkelt gilla läget. Men annars är de ett antal h i veckan som jag känner att jag behöver ge för träning. Det kan ibland räcka med en skön pw ute i friska luften, de är också träning. Det gäller bara att planera sina dagar. Tränar jag förmiddagar känner jag mig mkt lugnare resten av arbetsdagen..

IMG_3405.JPG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: