Löpträning

Löpträning

Hello härliga ni!

Igår var de verkligen full rulle hann inte med att skriva något då. Lite små jobb som behövdes fixas, fixa ärenden samt konditions träning på Nordic Wellness. Lite ego här men jag är riktigt nöjd över mig själv vad jag prestera utan problem.. Hela 9 kilometer löpträning . Var helt slut, svetten rann som aldrig förr, såg ut som jag hade tagit en dusch när jag var klar. Men jag skulle till målstoppet. Blev även en skön promenad hem som avslut. Även öka sträckan med ca 2-3 km. Men jag känner mig så glad, oftast runt den här årstiden har jag alltid haft problem med min ansträngnings astma. Kylan är inte den bästa för min hals när jag blir varm och tränar ute, kan knappt andas av smärtan i halsen då så blir att träna på löpband den här tiden. Får isf bli promenader och korta intervaller.

IMG_4036-0.JPG

IMG_4030.JPG

IMG_4081.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: