Full fart

Full fart

IMG_4087.JPG
Godmorgon goa ni!

Idag vakna jag rätt seg på morgonen. Trött i kroppen , trött i ögonen. Ja förmodligen för lite sömn. Men de är inte så konstigt, hårdträning flera dagar i rad + att vi var hemma vid 12 tiden igår kväll. Jag & hjärtat Var och åt middag med ett härligt gäng på söder. Razmus är modell för Dalbjer så det var grundarna av märket mfl. Trevligt gäng, god mat, glad och härlig stämning.

Dagens förhoppningsvis min mer energirika frukost, turkisk joggi, honung, valnötter, frön , chia bla & några hackade äpplen till de. Även grönt te med ingefära & citron + ett stort glas kallt vatten. Kaffe får de bli på bilfärden så jag vaknar till lite.

IMG_4094.JPG

IMG_4082-0.JPG

IMG_4086-0.JPG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: