En ny vecka att se framemot

En ny vecka att se framemot

En ny måndag, en ny vecka & nya möjligheter. Ser framemot den här veckan. Mycket nya härliga idéer i huvudet. Idag har jag hunnit varit ute på två promenader med mini & sitter just nu och äter frukost. Som består av :

glutenfri havregrynsgröt, mosad banan & kanel. En knöckermacka med kalkon , kaffe & ett stort glas vatten.

En bra Start på dagen, mycket energi & protein direkt från frukosten. Det är perfekt innan ett träningspass med Emma på Nordic wellness idag. Sen Ikväll ska vi även på ett event där finalisterna inför finest ska presenteras. Så de är lite inplanerat denna dag.
Ha en fin dag allesammans
(null)

(null)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: