Event & espresso house

Event & espresso house

Godkväll Mina Fina läsare!
Ligger nu nerbäddad i sängen med världens bästa kille & vovve efter en bra dag. Idag har det varit en lugn & skön dag fast ändå rätt mkt att göra.. Förmiddagen blev de en skön promenad & massor av mys med mini. Sen på eftermiddagen åkte jag hem till Emma innan vi skulle möta upp Ellinor & Hanna innan eventet.. Eventet som var inför vilka finalister som blev utvalda till finest Awards. Trevliga människor, lite vin & tilltugg. Därefter tog vi oss ut i det snö/regniga vädret för att ta oss till espresso house för en god kaffe. Mycket prat och skratt med härliga gänget,även Razmus & David gjorde oss Sällskap. . (null)

(null)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: