Förberedelse 

Förberedelse 

Hello mina fina! Hoppas ni haft en kanon bra måndag.

Idag har det varit en Förberedar dag inför finest awards galan 2015. Blev lite rolig i morse när Jag vaknade upp ferbrig och trött i kroppen , men som tur är så finns det Ipren & alvedon. Piggnade till så åkte in till stan där Jag mötte upp tjejerna för att gå till en PR byrå för att kolla vad det ska bli för smycken till outfiten på galan. Tittade & köpte det sista som behövdes till kvällen också. Är så TAGGAD! 

Har två olika outfits att välja mellan , jätte bra.. Men ett större problem med att välja kläder har jag aldrig haft förut. Båda är så fina på helt olika sätt.  Men de får ni se i morron. Nu hemma & slappar i soffan för att vila upp mig så jag är pigg i morgon. 

En relativt lugn och skön måndag. 

   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: