Dagen är kommen

Dagen är kommen

Godmorgon mina underbara läsare!

Vilket glatt väder man vakna till i morse, även jag vakna med ett gladd humör. Jag är så SJUKT TAGGAD till den här dagen. Veckan som gått har varit att förbereda och vila upp mig så inte förkylningen blev värre. Så banne mig om den bryter ut mer idag men de hoppas jag verkligen inte på. Då finns de ipren & alvedon om det skulle ske, nu mår jag jäkligt bra iaf!

Idag är det en lång dag att se framemot, fix & don redan tidigt på dagen sen träffa upp fina tjejerna samt grabbarna för att gå till Bingos eventet för hans & viktorias nya tidning pause som fina viktoria jobbat så sjukt bra med. Det kommer bli susen. Efter eventet bär det av mot finest awards! 

Klädsel är klart bara smycken jag har beslutsångest över men de löser sig under dagen, har varit på Hanna Liska´s PR argentur & hämtat sjukt snygga smycken , så antingen blir det dom annars har jag även smycken ifrån Elena Gloria som kommer ifrån Glenza.se

gdmrgn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: