Motiverad & inspirerad

Motiverad & inspirerad

    Igår blev de både ett grymt skönt , kort men intensivt morgonpass innan jobbet. Sen blev det en helgdag på jobbet fram till 19. På kvällen blev de 1 h cardio pass & mage innan jag tog kvällen. Blir så jäkla glad över att jag fått tillbaka min motivation som stod still en liten stund. Man har sina upp & ner gångar när humöret inte alltid är på ens sida. Men I’m back now!! Känns helt underbart.  Får verkligen min motivation & instpration tillbaka när våren närmar sig, alla härliga träningsbilder som cirkulerar på nätet , media osv. Även min bästa Razmus, vänner & familj. Beröm & peppa varandra fina ni. 

Har ni något som inspirerar er & som ni får motovation / pepp av? Berätta gärna vart eran inspiration kommer ifrån. Är de något speciellt ni vill att Jah ska skriva om för att du ska få tips & inspration av mig?  

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: