HAPPY BIRTHDAY MY LOVE 

          HAPPY BIRTHDAY MY LOVE 

  


          HAPPY BIRTHDAY MY LOVE 

 

Idag är det ingen vanlig dag för det är min älskade pojkväns födelsedag hurra hurra hurra . 

Världens underbaraste blir ett år äldre idag. Jag är så tacksam och glad att vi fann varandra för 4,5 årsen ungefär. Jag är så otroligt lycklig och du gör mig verkligen hel. Jag är så stolt över dig hur du växer som person, du skapar en trygghet runt mig & du får mig att känna mig speciell. Du är guld värd min älskade. Hoppas du får en helt fantastisk födelsedag.

Älskar dig min fina Razmus ,

 STORT GRATTIS PÅ DIN FÖDELEDAG ÄLSKLING.   


    

Ett svar på ”          HAPPY BIRTHDAY MY LOVE 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: