Godmorgon godmorgon 

Godmorgon godmorgon 

Godmorgon underbara ni! 

Dags för morgon starten innan arbetsdagen. Dryck morgon som dom andra morgon rutinerna i veckorna. En bättre frukost med & troligt mycket nyttigheter. Dessutom är det gott också. 

Igår var det en fullspäckad dag för att fira världens finaste kille. Överraskade honom med frukost på sängen, med blommor & paket. Där av myste hela mini familjen i sängen innan vi tog oss en skön promenad med snuttan. Sen vidare till träningen i Hammarby sjöstad. Blev full focus och prövade på rätt jobbiga men otroligt bra / effektiva övningar. Tränade bla in hållningen för marklyft. Efter ett 1,5 -2 h pass åkte vi hem och fixade oss inför middagen hemma hos hans familj. Så himla mysigt, blev även en skön promenad hem till dom. 

     

 Ha en fin dag allesammans 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: