Godmorgon godmorgon 

Godmorgon godmorgon 

Godmorgon underbara ni! 

Dags för morgon starten innan arbetsdagen. Dryck morgon som dom andra morgon rutinerna i veckorna. En bättre frukost med & troligt mycket nyttigheter. Dessutom är det gott också. 

Igår var det en fullspäckad dag för att fira världens finaste kille. Överraskade honom med frukost på sängen, med blommor & paket. Där av myste hela mini familjen i sängen innan vi tog oss en skön promenad med snuttan. Sen vidare till träningen i Hammarby sjöstad. Blev full focus och prövade på rätt jobbiga men otroligt bra / effektiva övningar. Tränade bla in hållningen för marklyft. Efter ett 1,5 -2 h pass åkte vi hem och fixade oss inför middagen hemma hos hans familj. Så himla mysigt, blev även en skön promenad hem till dom. 

     

 Ha en fin dag allesammans 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: