För mig är det viktigt

För mig är det viktigt

Godmorgon underbara ni! Hoppas att allting är bra med er alla. 

Ger ni tid till träning?

Träning för mig är väldigt viktigt att he tid för.  för några årsen var inte träningen min prioritering men då var man inte riktigt i form heller.. Jag bestämde mig att ta tag i träningen & ändra min livstil efter att jag upptänkte  detta på vågen. Vet att man inte ska fästa sig vid den,  men den var räddaren i det hela. Efter En del partykvällar onyttigheter som bla  alkohol & onyttig mat/bullar osv. Så hade Jag gått upp i vikt & tappat muskler.. Ni förstår säkert vad Jag menar.

Jag bestämde mig , jag vet att Jag är tjejen som alltid tyckt om träning i olika former. Hållt på med ridsport sen jag var 5 år fram till 19 årsåldern. Tyvärr räckte inte tiden till & därav började jag tyvärr se sämre resultat i mig själv. Men fick en sån tankeställare & började ändra min livsform med bättre mat, jag började se glädje i sköna promenader, använda cykeln när jag tog mig någonstans. Tillslut såg Jag en förändring och det blev allt roligare. Nu är jag i den fas att jag tränar för att må bra. Min kropp behövdes motion för att må bra , jag behöver äta rätt. Vissa har lyckan att ha den snygga kroppen utan allt detta.  Jag kämpade mig fram till den jag är nu, det har gått långsamt men har fått långvariga resultat. Nu vill Jag satsa på att bli fit & stark i kroppen.

Jag ger träningen tid nu, även om Jag tränar själv, med vänner , pojkvän eller familj. Någon slags av träningsform ska ske minst 5 gg i veckan. Även om de är promenad ( att kroppen får röra på sig) till att köra ett hårt Workout pass. Jag kan äta vad jag vill i princip & unna mig godsaker men ändå känna mig bra i kroppen. Såklart med måtta

Ett av passen med killarna i veckan, dags att börja träna in hållningen för marklyft. Inte min stång med alla dessa vikter.  SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: