Ge aldrig upp 

Ge aldrig upp 

Hej fina ni, 

Vilket tråkigt det är idag, hade sätt framemot en mysig sommardag ute med lite picknick & mys. Men istället myser jag med snuttan & går igenom packningen med Sthlm maraton i bakrunden. Vill också ut & springa , men tyvärr får jag jobbigt nog inte det. Fick besked igår av läkaren att jag fått en löpar skada ( förslitningsskada i fotleden 🙁 .. Var inte alls kul, men det kommer bli bra framöver med lite hjälp från sjukgymast & stöd för foten/fotleden. så får helt enkelt accepetra skadan tråkigt nog nu, så kommer det bli framåt tiden. Finns så mycket andra bra grymma övningar, får köra gym, spinning , Crosstranien ,promenader/pw i snabbt tempo väldigt lugna intervaller så länge de inte gör ont men inga långa löprundor som är för hård belastning just nu. en skada som tyvärr kan sitta i hela livet. Men vi hoppas på det bästa & jag kommer kunna köra mitt tempo & inte ge upp!     

  Ge aldrig upp det du älskar även om det kommer motgångar! <3   

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: