Hello June

Hello June

 Godmorgon godmorgon regniga måndag, inte precis som bilden men vi kan väl hoppas att vädret snart slår om. 

Var precis ute på en jätte kul morgon rund med snuttan i regnet. Yeeey, brukar inte ha något emot att det regnat men nu blåser det också. Hoppas ni haft en bra helg & att ni firat era underbara mammor på morsdag.   Idag blir det att packa väskan färdigt för inatt åker flyger vi till Mallorca. Ska bli så skönt att komma iväg lite efter att ha vaknat och sätt detta väder början på juni. Känns inte alls som ett höjdar väder. 

Började små packa igår & vika det mesta & kolla så inte för mycket är med i väskan. Mitt lilla hjärta har redan tagit sin plats, hon bäddar & bäddar. Lyfter ut henne & hon går i igen. Söta snuttan <3hur ska jag klara mig utan min lilla älskling?! Eller båda mina älsklingar såklart.   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: